Sjette elementet åpner et kontor, vi snakker med sin nye Salgsdirektør

The sjette Element materialteknologi er en Chengzhou, Kina basert selskap som utvikler og produserer Grafén og Grafén oksid materialer. Selskapet nylig åpnet et salgskontor i Europa, og utnevnte Bernhard Münzing som salgsdirektør.

Bernhard var snill nok til å delta i et intervju med Grafén-info. Bernhard er prosessingeniør med fokus på kjemi, som har hatt ulike stillinger innen salg, materialer ledelse, markedsføring og forretningsutvikling i store samt middels størrelse kjemiske selskaper.

Spørsmål: vi forstår at The sjette Element (T6E) produserer nå Grafén flak og Grafén oksid, i en 100 tonn/år anlegg i Chengzhou. Er det riktig? Kan du fortelle oss noe om gjeldende fabrikken?

Vi har en gjeldende produksjon inkludert en pilot utstyr på 110 t / en Grafén oksid henholdsvis 55 t / a Grafén i våre Changzhou anlegg. Anlegget er toppmoderne og automatisert svært.

Q: hva slags materiale gjøre T6E tilbud? Hva er målprogrammer?

Sjette Element (Changzhou) materialer teknologien tilbyr ulike graderinger av Grafén oksid inkludert vannbasert suspensjon samt ulike graderinger av Grafén spesielt utformet for forskjellig programmene. Grafén suspensjoner er også tilgjengelig. For tiden fokuserer vi på belegg, polymerer (plast, kompositter, fiber), gummi og batterier.

Spørsmål: er det noen kommersielle produsenter/mateirals som bruker din Grafén additivies som du kan dele med oss?

Vi leverer kommersielle mengder belegg og sammensatt fiber selskaper

Spørsmål: T6E arbeider også på sin andre anlegg, og dette vil ha en kapasitet eller 250 t / a gå eller 125 t / a av Grafén flak. Noen oppdateringer på det nye anlegget?

Vi for tiden installere en andre produksjonslinje, som bringer våre totale kapasiteten til 250 t / a Grafén oksid henholdsvis 125 t / a av Grafén. Linjen er bare om å komme i produksjon.

Q: T6E mål å hovedsakelig være en regning leverandør og ikke en Grafén programutvikleren. De fleste analytikere tror at markedet for Grafén materialer vil være små i årene som kommer. Hva er T6E's syn på det? Er det en levedyktig bedrift, bare for å gi materialer?

Sjette Element (Changzhou) materialer teknologien utvikler programmer for Grafén tilbyr denne konfidensielle kunnskap til kundene under hemmelige avtaler. Kundene vil til slutt kjøpe våre Grafén materiale og bruker i sine produkter. Vi er overbevist om at dette vil øke Grafén markedet raskere som mange kunder kan delta. I spesielle tilfeller har vi Utviklingskontrakter med utvalgte kunder.

Spørsmål: i desember 2015 T6E lansert en ny Grafén-sink anti-korrosjon primer. Er dette primer nå anvendelig kommersielt? Vil T6E fortsette å utvikle slike materialer, eller blir fokus på grunnleggende Grafén materiale tilbudet?

Teknologien ble utviklet og patentert av The sjette Element (Changzhou) materialteknologi. Det er en Lisenstaker som bruker denne teknologien og tilbyr primer på markedet. Som allerede sagt vi vil videreutvikle programmer og tilbyr kunnskap tillegg riktig Grafén til kundene.

Q: T6E hjelper bedrifter utvikle Grafén forbedret batterier. Oppdateringer for disse produktene? Når skal vi forvente å se disse batteriene på markedet? Hva er dine synspunkter på aktuelle Grafén batteri kunngjøringer fra Kina?

Sjette Element (Changzhou) materialer teknologien har prototyper av Grafén materiale for batterier, for tiden testet av forskjellige kunder. Vi forventer at disse kundene vil lansere sine produkter i 2017. Disse kunngjøringene har i Kina største batteriet produsere industrien over hele verden med sterk FoU -aktiviteter og er ikke en overraskelse for oss. De er alvorlig.

Q: T6E lanserte nylig en kontor. Hva kan du fortelle oss på at aktiviteten? Hva er T6E's planlegger å nå globale Grafén kunder?

Den kjemiske industrien i EMEA-regionen er i forkant av nye utbygginger i materialer og biovitenskap med mange skjulte verdensmestere. Oppgaven med europeiske kontoret til sjette Element er å definere forretningsforbindelsen og salg med disse vinnere. Europeiske kontoret er første skritt for å etablere en verdensomspennende salg og distribusjonsnettverk innen de neste årene.

Takk Bernhard, lykke til både deg og The sjette Element!