Sjette elementet planer finansiering 1 milliard Yuan å bygge Graphene System

Den sjette element materialer technology co, Ltd, grunnlagt i 2011, er en høyteknologisk bedrift som er spesialisert i FoU produksjon og salg av Grafén pulver, og i den tekniske utviklingen av Grafén programmer. i oktober 2014, corporation ble godkjent i nasjonale SMB dele overføring systemet co, Ltd

Sjette er den første aksjeselskap som forretningsvirksomhet er Grafén i Kina, og også det eneste selskapet med produksjonskapasitet på både Grafén pulver og CVD Grafén film. Nå har det heleide subcompany Wuxi Grafén filmen technology co, Ltd, som fokuserer på produksjon av CVD Grafén film. Sjette element- og Grafén teknologi har mer enn 50 R & D folk og mer enn 100 graphene relaterte patenter, inkludert 34 patenter er gitt. Samtidig leide vi ekspert internasjonalt anerkjente Grafén Rodney S. Ruoff sjef ekspert rådgiver.

I 2015, salgsinntekter sjette elementet er 23 millioner yuan, en økning på 637% i fjor, det er forventet å oppnå mer enn 300% vekst i 2016 på dette grunnlaget. Sjette elementet har utviklet sink-allyl tunge anti-korrosjon belegg med Dow Chemical, og salt spray tid anti-korrosjon belegg kan nå mer enn 3000 h, langt utover de tradisjonelle anti-korrosjon belegg (nasjonal standard salt spray tiden er 600 h). I dag har kraftig anti-korrosjon belegg vært mye brukt i offshore vindkraft og oceaneering. Samtidig, er selskapets Grafén produkter også brukt på PA6, PET, gummi, EPS og andre høy polymer-felt.

Selskapet vil ta sjette elementet som en plattform å bygge Grafén industrien kjeden: Velg de dominerende foretakene i ulike felt, arbeide sammen for å opprette Grafén økosystemet. Bortsett fra Wuxi Grafén filmen technology co, Ltd, har selskapet også investert fem selskaper som major i Grafén gummi, termisk ledende Grafén film, Grafén anti-korrosjon belegg og så videre. I 2020 er salgsvolumet ventet å overstige 1 milliard yuan. For å samarbeide med selskapet for å opprette en strategisk plan for utvikling av Grafén økosystem, selskapet planlegger å finansiere 50 millioner -1 milliard yuan nylig for utvikling av nye produkter og fremme bruk av Grafén produkter.