De praktiske produktene av Graphene er delt inn i to kategorier

Først Grafén materiale profil

Nå er verden ikke en klar definisjon av Grafén. 2004 British University of Manchester forskere Andrei Heim og Constantine Norfolkov funnet monolayer Grafén. De ble tildelt Nobelprisen i fysikk i 2010 for deres utmerket arbeid på Grafén materialer. Derfor, den første Grafén bare refererer til en enkelt lag av karbonatomer fra enkelt strukturen av det nye materialet, er bare en karbon atom tykkelsen av todimensjonal materialet. Imidlertid oppfølgingsstudier viser at fra elektriske innholdet i to og tre, selv ti lag av karbonatomer har også sin egen spesielle fysiske egenskaper og gjeldende tykkelsen av 10 lag av karbonatomer i arket grafitt materiale er definert som Grafén argumentet gjenkjennes gradvis akademikere. Nylig etablert Kina Metalsene Union standardisering komiteen fant at tykkelsen av 10 lag av karbonatomer i materialet tilhører Grafén området.

Grafén er en magisk materiale, så lenge tillegg av en liten i andre materialer kan ha en magisk kraft, verdig av materielle sektor "super materiale." Grafén ikke bare "tynneste, sterkeste", som termisk dirigent, er det bedre enn noe annet materiale termisk effekt. Med Grafén, kan forskere utvikle en rekke nye materialer med spesielle egenskaper. På grunn av dens svært lave resistivitet er elektron migrasjon ekstremt raskt, det er ventet å utvikle tynnere, raskere ledende chips, erstatte silisium. Siden Grafén er egentlig en gjennomsiktig, god leder, er det også egnet for å lage transparente berøringsskjermer, lys tallerkener og selv solceller. Super kondensatorer og chips er verdens fokus på studiet av Grafén feltet, men også fremtiden for kulminasjonen av revolusjonerende utviklingen av Grafén. Anvendelse av Grafén må være en prosess som strekker seg fra den lave enden til den høye enden. Bruk av low-end programmer ledeevne Grafén vil stige i de siste to til tre årene, og bruk av photovoltaic celler og erstatte silisium flis chip området fremdeles tar lang tid. "

Andre laget av Grafén

Praktiske produkter av Grafén er delt inn i to kategorier: Grafén filmen og graphene pulver. Det er mange måter å forberede Grafén i laboratoriet (se figur under). Men veien for masseproduksjon av Grafén er hovedsakelig to typer: en er bruken av kjemiske damp avsettelse i metall-overflate å vokse en ettlags er svært høy, store området Grafén film materiale; en er den naturlige grafitt gjennom fysisk eller kjemiske metoden for knusing, dannelsen av Grafén pulver. Grafén pulver ser ut som en veldig fin svartkrutt. Innenriks Grafén pulver og graphene filmen har blitt utstyrt med masse produksjonskapasitet, er forventet å en rekke industrielle anvendelser av Grafén vil bli store rulle ut. Som en høyteknologisk materiale, Grafén pulver produksjonsprosessen, forskning og utvikling er teknologi og utstyr svært viktig, produksjon av lønnskostnader er svært små. Årlig produksjonskapasitet på 50 tonn av Grafén pulver, produksjonen behandle bare noen arbeidere bare.