Nærings- og handelsdepartementet planlegger å markedsføre Graphene Innovation Center

For nylig, for å fremme gjennomføringen av departementet for industri og informasjonsteknologi, utvikling og reformkommisjon, departementet for vitenskap og teknologi på å akselerere utviklingen av utviklingen av grafenindustrien, en rekke meninger for å dyrke veksten av grafenindustrien, For å øke hastigheten på den store produksjonen av grafenmaterialer og industrielle applikasjoner, arrangerte Byrået for råmaterialer og industri et symposium om utvikling av grafenindustrien i Beijing.

Beijing Economic and Information Commission, Heilongjiang provinsen Industrial and Information Technology Committee, Jiangsu-provinsen Economic and Information Technology Committee, Ningbo økonomiske og informasjonstekniske kommisjonen, Shenzhen Economic and Information Commission, Qingdao Hi-Tech Industrial Development Zone, Wuxi Huishan High-tech virksomhet service center, graphene industri teknologi innovasjon strategisk allianse og andre enheter av deltakerne. Departementet for industri og informasjonsteknologi Department of råvarer, nestleder Lu Guixin, departementet for industri og informasjonsteknologi planlegging deltok i møtet.

Deltakerne utvekslet synspunkter om utviklingen av grafenmaterialene i denne regionen, utviklingen av enhetens grafenmaterialer, storskala produksjon og industrielle applikasjoner, analyserte de viktigste problemene som utviklingen av grafenindustrien møtte, og diskutert i dybden konstruksjonen og beskyttelse av den intellektuelle egenskapen til grafenindustrien, Standard, langs terminalapplikasjonen for å bygge og forbedre industrikjeden, for å fremme den første gruppen av grafenprodukter demonstrasjon og andre varme og vanskelige problemer på grunnlag av kortfattet 2016-2017 grafen industrialisering for å fremme fokus, legge fram de foreslåtte tiltak for å fremme industriell utvikling. Symposiet diskuterte også oppdraget og posisjoneringen av operative funksjoner i det foreslåtte grafeninnovasjonssenteret.

Med introduksjon av gunstige retningslinjer og fremme av relaterte teknologier, vil grafenindustrien spille en viktig rolle i Kinas fremtidige utvikling. Grafene industrialisering av gardinen vil bli åpnet, det forventes at grafen vil være ledende tilsetningsstoffer, varmeavledningsmaterialer, transparent ledende film og andre områder av den første for å oppnå industrielle anvendelser.