Shangdong Hengyu å gjøre Grafén dekk

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Sjette Element nylig presentert sin "Horizon HD" dekk for publikum på GraphChina 2016 hendelsen i Folkerepublikken

Grafén sa å redusere slitasje med 25%

Shangdong Hengyu teknologi har blitt siste dekk produsenten å kunngjøre at det gjør dekk basert på Nobel Prize-vinnende materiale Grafén. Andre firmaer som bruker Grafén i dekk inkludere sykkelen tyremakerVitorriaog raskt voksende kinesiske produsentSentury dekk.

Ifølge selskapet leverer Hengyu med Grafén (The sjette Element materialteknologi), Shangdong Hengyu har utviklet "dekk formuleringer" at selskapene sier demonstrerer den positive virkningen av Grafén på resultatene av dekk.

Hengyu og sjette Element rapporterer at de har vært å legge "en svært liten mengde" av sjette Elements' SE2430 Grafén å dekk slitebane sammensatt formuleringer. Resultatet ble slitasje hastigheten angivelig redusert med "mer enn 25 prosent". Samtidig sies rivestyrke å ha blitt "mer enn doblet".

Sjette Element nylig presentert det resulterende "Horizon HD" dekket for publikum på GraphChina 2016 hendelsen i Folkerepublikken.

Så hvor nær er dette produktet til serieproduksjon? Ifølge online nyhetskilder, veien testing er nærmer seg ferdigstillelse og markedsføring av den Grafén forbedret er satt til å starte denne siden av jul 2016.

Sjette Element etablerer fylkeskommunene

Sjette Element materialer teknologien, som er basert i Changzhou, Kina, er en produsent av Grafén flak, Grafén oksid og relatert materiale. Disse brukes i en rekke applikasjoner, inkludert: primer maling og anti-korrosjon belegg, syntetiske filmer og batterier. Men nå fokuserer på "belegg, polymerer (plast, kompositter, fiber), gummi og batterier" og når du sier gummi Dette-selvfølgelig-inkluderer dekk.

Selskapet nylig åpnet et salgskontor i Europa, og utnevnte Bernhard Münzing en tidligere BASF og Gelita executive som salgsdirektør. Målet med nye europeiske kontoret til sjette Element er å utvikle forretningsforbindelser og selvfølgelig salg med viktige innovatører i Europa midten påske og Afrika. Faktisk europeiske kontoret er sett på som første skritt i å etablere et globalt salg og distribusjonsnettverk-noe selskapet har som mål å oppnå de neste årene.

Ifølge Grafén-Info.com produserer The sjette Element (T6E) for tiden 100 tonn/år Grafén flak og oksid på fabrikken i Chengzhou i Kina. Dette er som fulgte med nye pilot utstyr legge 110 tonn/år av Grafén oksid og 55 tonn/år av Grafén henholdsvis på firmaets Changzhou anlegget. Dette anlegget er beskrevet som "state of the art og automatisert".

I tillegg rapporterer sjette Element at den fungerer på en andre anlegg, som vil ha 250 tonn/år av grafitt oksid og 125 tonn/år av Grafén flak. Byggingen av dette nettstedet er allerede godt i gang, med en andre produksjonslinje, som bringer total kapasitet til 250 tonn/år av Grafén oksid 125 tonn/år av Grafén, kommer online i August 2016.