Hvordan Grafén bidra til utviklingen av batteriteknologien?

I slutten November 2015 publisert en kommunikasjon utstyr virksomhet høyprofilerte sine nyeste produkter. Bruker Grafén som batteriet materiale kan, sterkt redusere Ladetiden, forbedre batterilading kapasitet. Denne rapporten i ett slag forårsaket alles oppmerksomhet og samfunnets oppmerksomhet til Grafén til nye høyder.

Hva er Grafén?

Fra Baidu Encyclopedia, kan vi vite:

1. Grafén (Grafén) er Hentet fra grafitt materialet består av karbon atomer ett lag av atomic tykkelse av todimensjonal crystal.

2. Grafén er det tynneste materialet, men også det kraftigste materialet, bruddstyrke enn det beste stålet enda høyere 200 ganger. Samtidig har veldig god fleksibilitet, stretching kan nå sin størrelse 20%. Det er verdens tynneste, den høyeste styrken av materialet.

3. Grafén er nå funnet i den tynneste, den største styrken, den sterkeste varmeledningsevne av en ny type av nano-materialer, Grafén kalles "svart gull."

I et ord, er Grafén en nanometer størrelsesorden materiale, med høy styrke, høy elastisitet, høy ledningsevne og andre egenskaper.

Som en nanomaterial gir Grafén inntrykk av at det kan bli en kandidat for produksjon av plass heis materialer. Selv i Baidu Encyclopedia, elektriske egenskaper for Grafén bare en del av ytelsen. Hvis det er ikke i det tredje punktet "måten" å nevne sin høy ledningsevne, så bare fra definisjonen av grus og batteriet er vanskelig å finne forholdet.

Men er nanomaterialer en klasse av verdener som ikke har mennesker og sunn fornuft vi får fra makroskopiske verden er ikke godt gjengitt i den mikroskopiske verden.

Hvis nano-omfanget av Grafén kan forbedre ytelsen til batteriet å, må du analysere prinsippet fra batteriet.

Sekund, forholdet mellom elektrode materiale og batteri kapasitet

Vi vet: fra mikroskopiske synspunkt av batterikapasiteten og utslipp prosessen, faktisk er en kation elektroden "mosaikk" og "av" prosessen. Så, flere hull i elektrode materialet, raskere prosessen går. I makroen er synspunkt ytelsen til batteri lade- og utladingssykluser raskere.

Mikrostrukturen av Grafén er et nettverk som består av karbonatomer. På grunn av thinness av grensen (bare tykkelsen på ett lag av atomer) er bevegelsen av kasjon begrenset. Samtidig på grunn av nettverket har struktur, laget av Grafén elektrode materiale også tilstrekkelig hull.

Fra dette synspunkt er Grafén utvilsomt en meget god elektrode materiale.

Ifølge forskere ved Rensselaer Polytechnic Institute i New York, USA viser at bruk av Grafén som et batteri prototype materiale, lade- og utladingssykluser hastigheten vil overstige 10 ganger litium-ion-batteri.

Tredje, status for Grafén forskning

Purdue University (Purdue University) studerer gjennom en ny og enklere måte å opprette nano elektrode materialteknologi. Universitetet i forskning viser at bruk av nano-materialer i batteriet, vil øke batterikapasitet og lade- og utladingssykluser hastighet.

I dag, er Sør-Koreas Samsung Electronics også engasjert i silisium overflaten til Grafén-belagt silikonbaserte anode materiale forskning. Hvis studien kan være vellykket, vil litium-ion Akkumulator livet øke til mer enn 2 ganger.

Denne studien oppsummerer fordelene med lang levetid av silikonbaserte materialer og stor lading kapasitet av Grafén materialer, med fokus på hvordan å behandle prosessen med Grafén på silisium-baserte materialer.

Samsungs forskere har effektivt utvidet areal på anoden ved belegg et Grafén belegg på overflaten av silisiumkarbid elektroden. Samtidig med katoden brukt i kombinasjonen av lithium cobalt oxide, slik at batteriet belaste per volum av energi tettheten av større olje, sitt liv er også økt til buss markedet salg av litium-ion batterier 1,5 - 1,8 ganger.