Grafén sette tusenvis av kjæledyr i en

For ny energi kjøretøy, batteri "charge langsom, kjøres ikke langt" kritikk, har vært kan ikke åpne hjertene til forbrukere sammenfiltrede åk. I dag er ny energi kjøretøy batteriet industrien i blysyrebatterier og tradisjonelle litium batteri flaskehalsen utviklingsstadiet. 8. juli, vårt selskap holdt et nytt produkt Grafén litium-ion batteri konferanse, viser verdens første Grafén litium-ion batteri produkter - "King", er forventet å oppnå det første gjennombruddet i ny energi akkumulator teknologien.

Grafén sette tusenvis av kjæledyr i en forpliktelse til det beste ledende materialet

Grafén er en Plane to-dimensjonale materiale Sekskantet honeycomb gitter består av ett-lags karbonatomer. Det har god termisk ledningsevne, mekaniske egenskaper, høy elektron mobilitet, høy bestemt areal og quantum Hall effekten. Er det beste gjeldende ledende materialet. Grafén lithium-ion batteri, bruk av litium ioner i Grafén overflaten og elektroden mellom rask masse egenskapene til flybuss bevegelse, utviklet en ny energi akkumulator. Og "King" Bruk disse funksjonene til å møte forholdene på 5 ℃, 15 minutter for å oppnå rask lade- og utladingssykluser, og kan arbeide i -30 ~ 80 ℃ miljø, livssyklus av opp til ca 3500 ganger. I felttest "King Kong" kostnad med 15 minutter, er vanlig lading produktene 1/24.

Grafén som regjeringen å utvikle kraftig petrolene lithium-ion batteri, vi har en unik medfødt forhold. Grafitt som råstoff for produksjon av grafitt, energirike i våre land, lave priser. Grafén selv om vi og resten av verden er innen startstreken, i kraft av fordelene med first floor av vann, samt kontinuerlig styrkingen av fremtidig forskning, tror at Grafén rask-lading epoke ikke er langt unna , og nå kan du se frem til dette "materiale" vil bringe hva slags overraskelse.