Graphene Plate Catalyst

Limene av grafen

1, høye kostnader, den høyeste prisen nådd 5000 yuan / gram, i bransjen, "svart gull", sa, hvorfor grafen teknologi spillere er i utgangspunktet Samsung, IBM, Intel og andre viktige grunner til gigantene.

2, grafen teknologi er det begrensninger, vekst krever strenge kontrollforhold.

3, kan ikke oppnå store applikasjoner.

Grafene markedsstørrelse

Ifølge Kinas grafenindustrien alliansen er forventet, nåværende globale årlige kapasiteten av graphene nådde 100 tonn, de neste fem årene til ti år vil nå kiloton nivå. I 2020 vil den globale markedsstørrelsen på grafen overstige 100 milliarder yuan, hvorav Kina utgjorde 50% til 80%, Kina vil være i den globale grafenindustrien spille en ledende og sentral rolle.

Graphene hype banen

Grafenspekulasjon er preget av lang syklus, konseptet med mer tekniske gjennombrudd blir lettere etterspurt. Slike som en gang grafen transistorer, grafen avsaltning, grafen batterier, har vært over fondene gunstige.

Fra tid til annen, så tidlig som 2011 antok kapitalmarkedet den store entusiasmen for grafen. (2 000532) på grunn av å holde grafen selskapet respektert, aksjene steg mer enn 30% i løpet av seks måneder, 2 år senere, satte markedet av en ny runde av aksjene i spekulasjonsaktiene, dette er mer gal, en og en halv måned Aksjekurs nesten fordoblet.

Periode ble begrepet grafen stanset, forsvunnet. Men i 2016, grafen og deretter inn i kjøtt og poteter, er sikringen grunnleggeren av Huawei Ren Zhengfei sjelden omtale i intervjuet graphene, straks stekt som næringsbroren til å passere investeringssignalet.

For en slik innsats i grafen, i tillegg til industriens teknologi gjennombrudd og andre gode, nye materialer eller grafen tema forum og møter, etc., er også en stimulans for platen, som i å skyve grafen plate i den tidsprøvde.