Grafén, ekstraordinær tynn magisk og mer

Grafén er en slags enkeltlags-lamellær strukturen består av karbonatomer. Det er det tynneste og mektigste todimensjonal materialet oppdaget av mennesker så langt på grunn av sin sterke hardhet, ekstraordinære ledningsevne og utmerket gjennomskinnelighet, kjent som "endre materialet i det 21." Men på grunn av de høye kostnadene ved klargjøring, har industriell anvendelse av Grafén blitt forsinket. Polske forskere nylig oppfunnet metoden Grafén forberedelser slik at industriell produksjon av Grafén mulig.

Siden de to forskerne i Storbritannia lyktes i å skille den magiske nanomaterialer av Grafén i 2004, har lave kostnader, høy kvalitet og store Grafén forberedelse metoder blitt mål for global industri og forskere. I dag er de vanlige metodene for Grafén fysiske stripping og kjemiske deponering-metoden. Tidligere er det viktigste middel for å oppnå høy renhetsgrad Grafén i laboratoriet. Ulempen er at Grafén er små i størrelse og dyrt. Selv om den kjemiske metoden kan produsere store området Grafén, men for renhet og kvalitet er lav.

De siste årene, forskning på Grafén utvikler seg raskt, og industrielle programmet er også på pilen. Det er spådd at når produksjon av Grafén, vil være i berøringsskjermen, energi lagring batterier, sensorer, halvledere, luftfart, militære, biomedisinsk og andre felt ambisiøse, blir neste billion industrien. Store markedsutsikter, gjøre verden utløste en grus forskning og utvikling og investering boom. Ifølge ufullstendig statistikk, i 2012 verden totalt 3520 forskning på Grafén patent programmer, men det store flertallet av dem fortsatt ikke av laboratoriet. Derfor den nye Grafén forberedelse teknologien kan til slutt nytte menneskeheten, avhenger av dens evne til å kunne sette i industriproduksjonen.