Grafen kommer til din side

Graphene som kongen av nye materialer, forfriskende den menneskelige forståelsen av den materielle verden, det er enhver anvendelse av produkter som er relatert til vårt fremtidige liv. "Dette er Kinas grafenindustrialliansdirektør, Det kinesiske vitenskapsakademiet, Shanxi Institute of Coal Chemistry, nestlederforsker Dr. Chen Chengmeng evaluering av graphene.

Hvordan påvirker grafen våre liv? La oss ta en titt.

Rask oppladningsskatt

Kvalitetssportutstyr

Lett fotograferingsutstyr

Siden energilagring er hovedapplikasjonen til grafen, er bruken av grafenbatteri ikke begrenset til elektriske kjøretøy, og vi er kjent med ladebelastningen. Det er en 15 minutters rask avgift på "King King" -ladningen Po, ladinghastigheten er 20 ganger den vanlige avgiften. Mange mennesker i bransjen tror at grafenbatteri i mobiltelefonindustrien vil spille en viktig rolle i fremtiden, forventes å bli vanlig i mobiltelefonbatterier, og skaper virkelig en rask rask epoke.

Ved hjelp av sine lette og sterke egenskaper, er grafen også brukt til å lage sportsklær av høy kvalitet, for eksempel tennisbankehåndtak og badminton-racquet periferiutstyr, golfklubber, hjelmer, sleder osv., Ikke bare for å øke slitestyrken til sportsutstyr, den mekaniske Styrken på produktet kan også redusere vekten betydelig, noe som gjør det sporty utstyret lettere og kraftigere, og forbedrer utøverens komfort.

I tillegg kan grafen også gi et godt basismateriale for fotografisk kamerautstyr. Fra selve kameraet når det gjelder struktur, bruk av grafenforsterket modifisert plast som råmateriale, kameraskallet, linseskall for effektiv lettvektsdesign. Grafemateriale har ikke bare en utmerket styrke, men har også en høy ledningsevne, slik at støping av kamerahuset eller linseskallet også kan ha elektromagnetiske skjermegenskaper. Fra støtteanleggene, er grafenmodifisert polymermateriale laget av trebenet brakett enn dagens mye brukt karbonfiberstativ, men også vekttap på 20%, noe som gjør at folk går ut for å bære mer praktisk.