Akselrasjonsevner Berøring Panel, du velger rett?

Nå den raske utviklingen av Internett, teknologi mer utviklet og berøring skjermen også følge bordet utviklingen av ganger æren av tronen. Nå, vi lever i en rekke store og lille skjermen, mobiltelefon skjerm, kjøpesentre i navigasjonssystemet, banken for virksomheten på skjermen, samt drift av fabrikken skjermen og kjøpesentre i store og små mobil underholdning Fasiliteter og så videre, for å snakke om livet vi møter skjermen det året jeg er redd det ikke kan ferdig, og berøringsskjermen som den totale kongen av skjermen, en rekke elektronisk utstyr hardt, hvordan skal vi velge?

Fordeler med akselrasjonsevner berøringspanel:

(1) akselrasjonsevner berøringspanel trenger bare å ta på, uten å måtte generere et signal press.

(2) akselrasjonsevner berøringspanel i produksjon én gang eller trenger ikke å rette og resistiv type krever regelmessig korreksjon.

(3) akselrasjonsevner berøringspanel liv vil være lenger, fordi komponentene i kapasitiv Touch Panel uten noen bevegelse. Resistiv touch skjermen må øvre ITO filmen være tynn nok være resilient å bøye til underliggende ITO filmen.

(4) kapasitans teknologi er overordnet motstand teknologi i lys tap og system strømforbruk.

(5) kapasitiv teknologi ha motstand, lang levetid, bruker lave vedlikeholdskostnader, slik produsentens totale driftskostnader kan være ytterligere redusert

Kapasitiv Berøring Panel er utlignet mot en rekke enheter, posisjonering et enkelt spor / analoge dobbel museklikk er grunnleggende funksjonen, og flere finger gest operasjonen anerkjennelse og anvendelse av de gjeldende marked hot spots. I portable applikasjoner, kan brukeren bare bruke enheten i den ene hånden og bare bruke den andre hånden, så det er spesielt viktig å identifisere bevegelser som fanget, oversette, stretching, komprimering, rotere og snu flere fingre