Kapasitiv berøringspanel også av mange mennesker Velkommen!

Som nevnt før, resistiv skjermen med sin rimelig, elsket god respons egenskaper kjennetegner mange low-end kunder. Enten det er firetråds resistiv eller fem-wire resistiv de har et fullstendig isolert arbeidsmiljø, perfekt til å tilpasse seg en rekke værharde omgivelser. Men resistiv skjermen er ikke uten en ulempe, resistive touch-skjermen fra operasjon er ikke kapasitiv bekvemmelighet, mange ganger resistive touch-skjermen er også utstyrt med en dedikert touch penn og noen ganger trenger å beskrive den fingrene til å fullføre operasjonen. Men dette brist er også behovene til noen brukere, noen brukere må bare bruker spesifikke motstand penn, og mer til å vise innholdet i stedet for å skyve operasjon så resistive touch-skjermen er også underlagt mange velkommen.

Kapasitiv Berøring Panel med hans høy oppløsning og høy transmisjon, enkel betjening og glatt funksjoner også fikk fleste ros og følge. I dag, akselrasjonsevner Berøring Panel er en av de mest brukte berøringsskjermen, de vanligste i mange offentlige steder er kapasitiv Touch Panel, det er at vi er veldig kjent med mobiltelefon tavle lys bærbare utstyret i brukeren kapasitiv Touch Panelet.

Kapasitiv Berøring Panel prinsippet er selve det som en kondensator bruker, gjennom menneskekroppen og skjermen kontakten til tilsvarende Klikk hendelsen, i forhold til skjermbildet motstand gjennom trykket ta veien, kapasitive skjermen drift av den de fleste raskt, i tråd med brukerens vaner. Kapasitiv Berøring Panel bruker menneskekroppen som en elektrode til kondensatoren. Når det er en stor nok kapasitans mellom dirigent og ITO arbeider overflaten med folien, forårsaker den strøm funksjonsfeil på akselrasjonsevner Berøring Panel. Hansker eller håndholdt isolasjon objekter ikke svarer når rørt, dette er fordi økningen i isolasjonen av media.

Infrarød berøringsskjerm bestemmes ved å måle infrarød og på bestemme touch plasseringen, og berøringsskjermen brukes i gjennomsiktig forbløffe materialet har ingenting å gjøre (noen bruker ikke noen forbløffe). Derfor bruk av gode lystransmisjon forvirre, og for å være anti-reflekterende behandling, kan du få en god visuell effekt. Av infrarød utslipp tube volumbegrensningen er det imidlertid umulig å lansere høy tetthet infrarød, så denne skjermoppløsningen for preg ikke er høy.

Akustiske overflatebølger teknologi er veldig stabil akustiske overflatebølger berøring skjermen kontrolleren ved å måle tiden demping på Tidsaksen beregne plasseringen av touch posisjon, så nøyaktigheten er svært høy. Akustiske overflatebølger berøringsskjermen har også en tredje akse (z-akse), dvs press aksen - ved å beregne demping av signalet demping kan størrelsen på bruker touch skjermstørrelsen, opptil 25 nivåer kan deles. Jo større makt, demping av signalet bølgeform er bredere og dypere, i alle berøringsskjermen, bare det akustiske overflatebølger berøringsskjermen med en oppfatning av touch press ytelse.