5 grunner For fremtiden til digitale enheter vil bli endret ved Graphene materiale

Mange ganger, kommer revolusjonen innen teknologi fra materialer som plast oppfinnelser som endrer folks liv fra alle sider. I dag, har Grafén, som et nytt materiale, fått stor oppmerksomhet. Faktisk Grafén er en slags karbon, med svært høy styrke, lys og kan utvides egenskaper, kan endre utseendet på digitale produkter, føle og bruke skjemaet. Nedenfor vil vi lære mer om Grafén materialet i slutten har noe ekstraordinært.

1. hardere enn stål

Selv om LG G Flex kan reparere mindre riper, er det ikke endret svakhet av mobiltelefonen lett. Men hvis digitale produkter som mobiltelefoner kan bruke Grafén som et skall i fremtiden, vil de bli bunnsolid. Ifølge American Chemical Societys rapport, graféns hardhet er 200 ganger ganger stål, åpenbart har en meget sterk holdbarhet.

2. formbare som gummi

Forskere ved Columbia University sier Grafén har en viss ductility og kan strekke 20%. Med andre ord er Grafén faktisk en fleksibel materiale, ligner på gummi. Samsung har jobbet med Grafén transistorer å produsere fleksibel skjermer. I tillegg Grafén har visse vannmotstand, det er forventet å bli brukt i en ny generasjon av vanntett utstyr.

3. lett funksjoner

Graphenes utmerket ductility likeledes innrømmer å være tynn nok til å strekke til graden av gjennomsiktighet. Dette betyr at hvis telefonprodusenten kan bruke dette materialet, ikke bare kan gjøre telefonen mer robust, vanntett, men også kan bli mer lettsindig.

4. utrolig batterilevetid

Vi har nevnt Grafén i batteri teknologi utvikling artikkelen, og det er svært sannsynlig å erstatte litiumbatterier i fremtiden som en ny generasjon av batteriet. Forskere ved Northwestern University i USA har vært vellykket i å utvikle Grafén og silisium-drevne batterier som kan ta opptil en uke av utholdenhet mot et 15 minutters. Selvfølgelig, hvis fremtidige mobiltelefonen kan bruke Grafén batterier, deretter en uke en vil ikke lenger være en drøm.

5. forbundet med menneskelige organer

Aravind Vijayaraghavan, Ph D. av University of Manchester, fant at Grafén har karakteristikkene av biologiske samtrafikk, som har en svært positiv innvirkning på bærbare enheter for sunn testing. Bruker Grafén som en sensor vil kunne overvåke og skanne menneskelige nervesystemet, og det er tenkelig at det vil være "psykisk helse" overvåking enheter og programmer i fremtiden.

Fremtidsutsikter

Sagt så mye, vil mange venner synes at Grafén er dyrt, egentlig ikke, det er en av de billigste råvarene, men trenger ny teknologi for å "katalysere" det. I dag hevder Samsung å hjemsøke bruk av Grafén som en halvleder element, mens IBM, SanDisk, Nokia og mange andre teknologiselskaper skal konsentrere seg om Grafén (og noen prestisjetunge universiteter), og tror at snart vil vi se faktisk produktet kommer ut.