Nedbrytning av grafenoksid

Nedbrytning av grafenoksid
Chat nå
Produktdetaljer

1 , Type : SE3122 , SE3522 , SE3521

2 , KARAKTERISTIKKER

( 1 ) Vær rik på oksygenholdige funksjonelle grupper, slik som hydroksylgruppe, karboksylgruppe og epoksygruppe.

( 2 ) Kan enkelt podes eller modifiseres for in situ polymerisering eller integrering med polymere kompositter, og gir derfor god elektrisk og termisk ledningsevne, samt mekanisk forsterkning til matrices.

( 3 ) SE3122 og SE3522 har god dispersjon i vann , med et lag med en enkeltlag > 90% , som kan oppløses med vann ved svakt omrøring ; Etter behandling vil SE3521 ha samme dispersjon av vann som SE3122 og SE3522.

3 , APPLICATIONS

Brukes til polymerkompositter, for eksempel plast, harpiks, gummi, fiberkompositter, også for anode- og katodematerialer av Li-ion-batterier, grafen-termisk ledende film og katalysatorbelastning.

4 , SPESIFIKASJONER

Type

spesifikasjoner

Utseende

Fast innhold ( % )

Partikkelstørrelse ( D50 = μm )

pH-

PH kontrollerende metode

Packaginga

Marks

SE3122

Svart suspensjon

0,8% ± 0,2%

10 ± 2

≈1.8

Bruk baser som : NaOH, KOH og ammoniakk (anbefaler kunden å justere)

1L , 3L , 5L , 20L , 200L , 1T forseglet fat

Stabil

SE3522

Svart suspensjon

1% ± 0,2%

2.3 ± 0.2

≈1.8

Stabil

SE3521

Brun suspensjon

6,5% ± 0,5%

2.5 ± 0.5

≈0.5

lagvis

5 , HÅNDTERING OG OPPBEVARING

Bruk egnede verneklær og vernehansker for å unngå direkte kontakt med kroppen. I tilfelle kontakt, skyll med mye vann. Oppbevares i tett lukket beholdere med 6 måneders holdbarhet, det anbefales å bruke så snart som mulig etter unsealing. Utsatt i lang tid vil føre til: overflaten av dispersjonsfilmen; Adsorpsjon av støv urenheter i luften vil forandre det faste innholdet, pH, renhet og andre fysiske egenskaper . Den foreslåtte lagertemperaturen er 5-35 ℃, når temperaturen er for høy, vil vannet fordampe og fatet vil ekspandere, noe som vil Påvirke produktets faste innhold, men det vil ikke påvirke ytelsen til selve produktet . Hold deg unna sterke reduksjonsmidler og brennbare stoffer.

6 , TRANSPORT

Ubegrensede varer. Unngå innånding, regn, lekkasje og etiketter. Kast er forbudt. Last inn og loss forsiktig for å beskytte mot skade. Hold deg unna tenningskilder eller varme. Kan ikke transporteres med etsende materialer.

Kommentar: Spesifikasjonene til produktet kan gjøres etter behov.

Sixth Element Inc er en av toppnivåene produsenter og leverandører av grafen oksid suspensjon, og også et profesjonelt selskap og fabrikk, velkommen til å importere grafen oksid suspensjon produkter fra oss.
Forespørsel