Enhancement Type Graphene

Produktdetaljer


1 , TYPE: SE1430

2, egenskaper

(1) Liten mengde tillegg kan i stor grad forbedre komposittets mekaniske egenskaper.

(2) For å være lett spredt og malt.

3, SØKNADER:

Brukes til forsterkning av polymerkompositter, for eksempel plast, harpiks, gummi, glassfiber og karbonfiberkompositter.

4, SPICIFICATIONS:

Type

spesifikasjoner

Utseende

pH-

 

Trykk på tetthet ( g / cm 3 )

Spesifikt overflateareal ( m2 / g )

H20 ( vekt% )

Partikkelstørrelse ( D50, μm )

C ( vekt% )

O ( vekt% )

S

( Vekt% )


SE1430

Svart pulver

2,0 ~ 5,0

0,1

180 ~ 280

4.0

10,0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

5, HÅNDTERING OG OPPBEVARING

Bruk egnede verneklær og vernehansker for å unngå direkte kontakt med kroppen. I tilfelle kontakt, skyll straks med rikelig med vann. Ta hensiktsmessige behandlingsmetoder for å unngå støv. Hold ventilasjon og installer støvsamlere for å unngå innånding. Last inn og last av forsiktig for å beskytte mot pakkeskader.

Oppbevares i tett lukket beholder på et tørt, kjølig og godt ventilert sted, og hold avstand fra tenningskilder eller varme. Skille fra sterkt reduksjonsmiddel og brennbare stoffer. Pass på at pakkene er fri for skade eller lekkasje. Bruk produktet umiddelbart etter at pakken er åpnet. Delvis brukte pakker skal tett forsegles igjen. Produktet er fuktfølsomt. Hvis produktet plukker opp fukt, enten på grunn av skade på emballasje eller åpen oppbevaring, tørker produktet i flere timer ved 80 oC for å oppnå fuktfri status.

6, TRANSPORT

Unngå innånding, regn, lekkasje og etiketter. Kast er forbudt. Last inn og loss forsiktig for å beskytte mot skade. Hold deg unna tenningskilder eller varme. Kan ikke transporteres med etsende materialer.

Kvalitetsgaranti hvis den lagres under foreslåtte forhold.

Kommentar: Spesifikasjonene til produktet kan gjøres etter behov.


Sixth Element Inc er en av toppgraden forbedring type grafen produsenter og leverandører, og også et profesjonelt selskap og fabrikk, velkommen til å importere ekstrautstyr type graphene produkter fra oss.

Hot Tags: Forbedring type graphene, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, selskap, produkter
Forespørsel

You Might Also Like